Za vikend oko 30 stepeni
Objavljeno May 31, 2024
Za vikend oko 30 stepeni

Za vikend oko 30 stepeni

U noći između petka i subote uz prolazno naoblačenje biće uslova za kratkotrajnu kišu, nalik onoj današnjoj. Sutra, u subotu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren južni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 13 do 17, maksimalna oko 30 stepeni.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane

U nedelju nas tokom većeg dela dana očekuje suvo i toplo vreme sa sunčanim intervalima. Kasnije popodne i uveče očekuje se povećanje nestabilnosti, pa će biti i uslova za lokalnu pojavu kiše i pljuskova sa gmljavinom. Nije isključena ni pojava kratkotrajnih nepogoda sa gradom, jakim vetro i obilnim padavinama, (najbolje je da pratiti objave na našoj stranici). Jutarnja temperatura od 15 do 18, maksimalna oko 30 stepeni.

Ponedeljak će biti najnestabilniji dan u narednoj sedmici. Postoji velika šansa za nepogode na širem području. Maksimalna temperatura od 28 do 30 stepeni. U zoni pljuskova očekuje se jak vetar.

U utorak par stepeni niža temperatura, a pljuskovi sa grmljavinom su mogući u popodnevnim satima. Od srede se očekuje postepena stabilizacija vremena, a u drugom delu sedmice i osetniji porast temperature.  U četvrtak će ipak biti uslova za tek lokalne padvine i to uglavnom u planinskom delu opštine.

Od petka pristiže još topliji vazduh, pa se za naredni vikend očekuju temperature i preko 30 stepeni.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.