U ponedeljak sunčano
Objavljeno May 12, 2024
U ponedeljak sunčano

U ponedeljak sunčano

U ponedeljak nas posle svežeg i mestimično maglovitog jutra, tokom dana očekuje pretežno sunčano i umereno toplo vreme. Duvaće slab severozapadni vetar, tokom popodneva i večeri u skretanju na jugoistočni. Jutarnja temperatura od 6 do 10, maksimalna od 22 do 24 stepena.

vremenska prognoza

Narednih dana sveže i vetrovito

U utorak nas očekuje osetno svežije vreme. Biće oblačno, mestimično sa slabom kišom. Tokom popodneva prestanak padavina uz jačanje jugoistočnog vetra. Jutarnja temperatura od 8 do 12, maksimalna od 14 do 17 stepeni. Odmah da napomenem, da se ne očekuju značajnije padavine. Neki maksimum je od 4 do 6 litara po m2.

Potom nas od srede do vikenda očekuje promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme. Povremeno će duvati umeren do jak istočni i jugoistočni vetar. Maksimalne temperature će biti ispod proseka za ovo doba godine, a košava će dodatno pojačavati osećaj hladnoće. Maksimalna temperatura sve do petka od 17 do 20 stepeni. Za vikend slabljenje vetra, uz osetniji porast temperature. Maksimalna temperatura za vikend od 24 do 27 stepeni.

Početkom naredne sedmice povećanje nestabilnosti uz moguću kišu.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.