U petak i subotu suvo
Objavljeno May 9, 2024
U petak i subotu suvo

U petak i subotu suvo

U petak nas posle svežeg jutra, tokom dana očekuje promenljivo obklačno i suvo vreme sa sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetra. Jutarnja temperatura od 8 do 12, maksimalna od 19 do 21 stepena.

Slično vreme nas očekuje i u subotu, uz stepen-dva višu teperaturu. Jedino se u planinskim predelima uz lokalno jači razvoj oblaka može očekivati kratkotrajan kiša ili pljusak u popodnevnim satima.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane

U nedelju se u prvom delu dana očekuje suvo vreme sa sunčanim intervalima. Posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde može biti kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Veća šansa za padavine u planinskim predelima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar uz maksimalnu temperaturu oko 22-23 stepena.

U ponedeljak i utorak više sunca, uz retku pojavu pljuskova popodne u planinskim predelima. Od srede povećanje nestabilnosti , pa će uslova za popodnevne pljuskove sa grmljavinom biti na širem području. Maksimalne temperature u okviru proseka za ovo doba godine. Od 22 do 26 stepeni.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.