1. suvo, od 2. kiša
Objavljeno April 29, 2024
1.maj

1. suvo, od drugog kiša

Poslednjeg dana aprila očekuje nas sunčano i vetrovito vreme. Duvaće umeren, povremeno i jak istočni i jugoistočni vetar. Zbog nešto jačeg vetra,očekuje nas nešto niža maksimalna temperatura u odnosu na prethodne dane. Jutarnja od 7 do 14, maksimalna od 19 do 23 stepena. Svežije će biti u predelima istočno od grada, a toplije u predelima južno.

U noći ka sredi biće vedro i suvo. Pa ko kreće na uranak neka ne brine za padavine.

Prvog maja, očekuje nas usnčano i vetrovito vreme. Vetar u slabljenju teko u popodnevnim i večernjim satima uz postepeno povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura od 21 do 24 stepena. Tek u noći ka četvrtku, po prestanku košave ponegde na kratko može biti prolazne kiše.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane

Od četvrtka nas očekuje nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše. U četvrtak će tokom većeg dela dana biti suvo i umereno toplo. Posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti biće uslova za pojavu kiše i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom . Maksimalna temperatura oko 23 stepena.

U petak nas očekuje oblačno i svežije vreme sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Intenzivnije padavine se očekuju u popodnevnim i večernjim satima. Lokalno su moguće obilnije padavine. Maksimalna temperatura oko 15 stepeni.

Povremena kiša i lokalni pljuskovi su mogući i u subotu i to uglavnom u prvom delu dana. Popodne uglavnom suvo sa sunčanim intervalima.

U nedelju i ponedeljak toplije vreme sa dužim sunčanim intervalima. Tek ponegde su u popodnevnim i večrnjim satima mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u nedelju i ponedeljak oko 25 stepeni.

Od utorka ponovo povećanje nestabilnosti uz česte padavine.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.