Toplo i vetrovito
Objavljeno September 7, 2024
Toplo i vetrovito

Toplo i vetrovito

U nedelju nas očekuje sunčano i toplo vreme. Duvaće umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 15 do 22, maksimalna od 30 do 33 stepena.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane

U ponedeljak nas tokom većeg dela dana očekuje pretežno sunčano i toplo vreme. Tokom popodneva i večeri očekuje se naoblačenje sa kišom i lokalnom pojavom pljuskova sa grmljavinom. U prvom delu dana očekuje se umeren, povremeno i jak južni i jugoistočni vetar koji će tokom popodneva i večeri oslabiti. Jutarnja temperatura od 14 do 22, maksimalna od 20 do 32 stepena.

Utorak nam donosi osetno osveženje uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Duvaće umeren severozapadni vetar. Lokalno može pasti i do 20 litara kiše po metru kvadratnom. Temperatura bez većeg kolebanja od 18 do 22 stepena.

U sredu se očekuje suvo i prijatno vreme sa dužim sunčanim intervalima i maksimalnom temperaturom oko 26 stepeni. U četvrtak sunčano sa sa maksimalnom temperaturom oko 30 stepeni, a petak popodne nam donosi jače zahlađnje i kišu. Kako sada stvari stoje narednog vikenda hladno sa povremenom kišom. Maksimalna temperatura između 15 i 20 stepeni. Detaljnije narednih dana.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.