I u avgustu vrelo
Objavljeno July 28, 2024
i u avgustu vrelo

Manji pad temperature početkom sedmice

Tokom noći se očekuje jačanje severozapadnog vetra, koji će nam naredna 2-3 dana doneti malo prijatnije vreme. Sutra se u Paraćinu i okolini očekuje pretežno sunčano i toplo vreme. Duvaće umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 15 do 20, maksimalna od 29 do 32 stepena.

vremenska prognoza

I u prvoj polovini avgusta vrelo

U utorak nas posle relativno svežeg jutra, tokom dana očekuje sunčano i prijatno toplo vreme. Duvaće umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 11 do 15, maksimalna oko 30 stepeni.  Slično vreme se očekuje i u sredu uz blagi porast temperture i nešto slabiji severozapadni vetar.

U četvrtak i petak ponovo veoma toplo vreme se maksimalnim temperaturama između 37 i 39 stepeni. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. U noći između petka i subote očekuje se novo manje osveženje u vidu pojačanog severozapadnog vetra. Za vikend uglavnom sunčano. U subotu maksimalna temperatura oko 33, a u nedelju 35 stepeni.

Kako sada stvari stoje, od 3. avgusta bi mogao da usledi novi vreli talas, nalik onom julskom, sa temperaturama daleko iznad prosečnih vrednosti. Maksimalne temperature bi se u većini dana kretale od 38 do 40 stepeni. O kiši naravno nema ni govora.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.