Sutra do 42 stepena!!!
Objavljeno July 15, 2024
Sutra do 42 stepena

Sutra do 42 stepena!!!

I naredna noć u Paraćinu biće tropski topla. U većini mesta temperatura se neće spuštati ispod 20 stepeni. U drugom delu noći očekuje nas pojačanje jugoistočnog vetra. Sutra nas tokom dana očekuje sunčano i veoma toplo vreme. Toplotni talas će biti na vrhuncu, pa se očekuju maksimalne temperature između 40 i 42 stepena. Duvaće vruć, jugoistočni vetar, ali će vlažnost vazduha biti manja, pa bi trebalo da bude ipak malo prijatnije vreme nego prethodnih dana.

vremenska prognoza

Vreme narednih dana

Veoma toplo vreme zadržaće se sve do petka. U sredu takođe sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom oko 41 stepena. Vetar će oslabiti, pa se očekuje ponovo sparno vreme. U četvratk i petak tokom većeg dela dana sunčano i veoma toplo. Posle podne uz lokalni razvoj oblaka. U četvrtak bi većinom ostalo suvo vreme, dok se u petak u večenjim satima povećava šansa za osveženje i lokalnu pojavu pljuskova sa grmljavinom. Maksimalne temperature u četvrtak i petak od 38 do 40 stepeni.

U subotu nas očekuje malo svežije po termometru, ali po osećaju zbog povećane vlažnosti i neće biti baš tako. Maksimalna temperatura oko 35 stepeni. Posle podne i uveče nestabilno uz mogućnost lokalnih pljuskova i grmljavine. Za sada se ne može precizirati vreme i mesto pljuskova. Za to ćemo morati da sačekamo radarske snimke u petak i subotu. Ipak će ove padavine biti lokalnog karaktera.

Potom nas od nedelje do srede ponovo očekuje veoma toplo sa maksimalnim temperaturama od 36 do 38 stepeni. Pravo osveženje je moguće tek posle 24. jula.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.