Ujutru košava, pa kiša
Objavljeno April 22, 2024
ujutru košava, pa kiša

Ujutru košava, pa kiša

U utorak nas tokom većeg dela prepodneva, očekuje promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme. Duvaće umeren jugoistočni vetar, koji će oslabiti sredinom dana. Istovremeno sa slabljenjem vetra, od sredine dana nas očekuje kiša. Biće uslova i za obilnije padavine tokom popodneva. Zona jačih padavina biće dosta uzana pa je nemoguće sa velikom preciznošću odrediti količine padavina. Padavine su moguće u rasponu od 5, pa do 30 litara po metru kvadratnom. Maksimalna temperatura tokom dana od 10 do 13, za vreme padavina svežije.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza do kraja meseca

U sredu nas očekuje osetno toplije vreme. U prvom delu dana sa sunčanim intervalima, dok će popodne biti nestabilno uz mogućnost kratkotrajne kiše i pljuskova sa grmljavinom . Maksimalna temperatura oko 20 stepeni.

Slično i u četvrtak uz malo nižu temperaturu. Od petka nam sledi stabilizacija vremena uz sve više sunca i dalji porast temperature. Maksimalna temperatura u petak oko 20 stepeni.Potom se do kraja meseca zadržava suvo i prijatno toplo vreme sa umereniim, povremeno i jakim jugoistočnim vetrom. Maksimalne temperature oko 25 stepeni.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.