U nedlju kiša
Objavljeno April 20, 2024
U nedelju kiša

U nedelju kiša

U nedelju nas očekuje oblačno i hladno vreme sa povremenom kišom. U nedelju kišaetar slab do umeren severozapadni. Temperatura u intervalu od 5 do 9 stepeni. Popodne prestanak oadavina. Što se tiče količine padavina, trebalo bi da padne od 5 do 10 litara po metru kvadratnom.

Vremenska prognoza

Vremenske prilike narednih dana – Česta pojava kiše

U ponedeljak nas posle svežeg i mestimično maglovitog jutra, tokom dana očekuje promenljivo oblačni malo toplije vreme sa sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura od 2 do 6, maksimalna oko 16 stepeni.

U noći ka utorku očekuje nas naoblačenje sa padavinama. Utorak će biti hladan i kišovit dana. Povremeno će biti uslova i za pojavu pljuskova. Moguće su obilnije padavine od 15 do 20 litara po metru kvadratnom. Maksimalna temperatura u utorak od 7 do 10 stepeni. Uveče prestanak padavina.

U sredu dosta sunca, ali će biti nestabilno vreme sa uslovima za lokalnu pojavu kiše i pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura oko 18 stepeni. Slično će biti i u četvrtak. Za sada deluje da će u petak i za vikend biti osetno toplije i bez padavina sa temperaturama od 20 do 25 stepeni.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.