Toplo do 16. aprila
Objavljeno April 10, 2024
vremenska prognoza

Vremsnaka prognoza za četvrtak

U četvrtak nas posle relativno svežeg jutra, tokom dana očekuje sunčano i toplo reme. Ipak će biti par stepeni svežije nego u sredu sa maksimalnom temperaturom oko 26 stepeni. Duvaće slab, sredinom dana umeren severozapadni vetar.

Toplo do utorka 16. aprila

Toplo  do  16. aprila, a zatim zahlađenje

Toplo vreme se zadržava sve do utorka 16. aprila. U petak i za vikend nas očekuje pretežno sunčano i prijatno, toplo vreme. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 7 do 13, maksimalna u petak i subotu oko 25-26, nedelju 28, dok će ponedeljak biti najtopliji dan sa maksimalni h 30-31 stepenom.

U utorak tokom dana povećanje oblačnosti, a uveče najverovatnoije kiše uz pad temperature i moguću pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Za sada se u nastavku naredne sedmice nazire osetno svežije vreme, čak i malo ispod prosečnih vrednosti za sredinu aprila. Očekuje nas i češća pojava kiše, pa čak i moguć sneg na planinama. Ali preciznije o vremenskim prilikama naredne sedmice u prognozi koju ću objaviti u nedelju.

Ove sezone bagrem je zbog tople zime i proleća poranio čitave dve sedmice od ubučajenog termina. Nisam pčelar, ali bi ovih par dana sa noćnim temperaturama oko 10 i dnevnih 25-27 bilo idealno za medenje bagrema. Već od srede sledi hladnije vreme sa čestom pojavom kiše, pa će i ova sezona na žalost bti polovična.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.