Leto za vikend
Objavljeno March 26, 2024
Vremenska prognoza

Sreda u znaku jake košave!!!

U toku naredne noći očekuje nas oblačno i vetrovito vreme. Povremeno će bitu uslova za kišu. U sredu uglavnom suvo, malo toplije i vetrovito vreme sa sunčanim intervalima. Košava će još dodatno pojačati, pa će tokom popodneva i večeri imati jake udare. Jutarnja temperatura od 6 do 11, maksimalna od 17 do 20 stepeni. U noći između srede i četvrtka novo prolazno naoblačenje sa kišom,tj. kiša se očekuje u četvrtak u jutarnjim satima, negde između 3 i 5h.

leto za vikend

Vremenska prognoza za naredne dane – Za viked prave letnje temperature

Već u četvrtak pre podne nas očekuje razvedravanje, pa nas u nastavku dana očekuje sunčano i toplo vreme. Vetar će sa košave, skrenuti na umeren jugozapadni (fen ili ti razviogorac) uz dopremanje još toplijeg vazduha sa severa Afrike. Maksimalna temperatura u četvrtak oko 22-23 stepena.

U petak i za vikend sunčano i sve toplije vreme. Već u petak će maksimalne temperature dostići 25-26 stepeni. U subotu do 27, nedelju 28 stepeni. Pored veoma toplih dana očekuju nas i tople noći, pa temperatura u većini mesta neće padati ispod 10 stepeni.

Vrhunac ovog toplog talasa očekuje nas u ponedeljak, kada bi maksimalna temperatura mogla da dostigne i 30 stepeni.

Zam, sada će mediji da krenu sa naslovima tipa, ,,Izgorećemo u martu, zamislite ovo, zamislite ono, a tek posle toga sledi haos”??? Ovo se već dešavalo , a o tome svedoče podaci o vremenu s kraja marta 1952. godine. O tome u posebnoj objavi sutra.