Hladnije za 10 do 15 stepeni!
Objavljeno March 23, 2024
Hladnije za 10 do 15 stepeni

Zahlađenje sa kišom

U nedelju nas očekuje osetno hladnije vreme. Temperatura će biti za 10 do 15 stepeni niža nego u subotu. Već tokom prepodneva nas očekuje naoblačenje i zahlađenje sa umerenim severozapadnim vetrom. Kiša će početi nešto kasnije, i očekuje se negde posle 14-15h popodne. Maksimalna temperatura biće dostignuta u jutarnjim i prepodnevnim satima oko 10 stepeni, dok će tokom dana biti u padu, pa se popodne i uveče očekuje samo 5 stepeni. Više padavina u toku večeri , a u brdsko planinskim predelima padaće sneg.

vremenska prognozaa

Vremenska prognoza za naredne dane – Od 0 pa do gotovo 30 stepeni

U ponedeljak sveže i vetrovito vreme. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali je ponegde uz lokalni razvoj moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sredinom dana. U popodnevnim satima razvedravanje. Jutarnja temperatura oko 4, maksimalna oko 13 stepeni.

Utorak nam donosi hladno jutro uz mogućnost slabog nraza. Jutarnja od -2 do +2 stepena. Tokom dana postepeno naoblačenje uz jačanje jugoistočnog vetra. Temperatura u osetnijem porastu, tokom dana oko 18 stepeni. Uveče se očekuje prolazna kiša.

U sredu uglavnom suvo, toplo i vetrovito vreme. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar uz maksimalnu temperaturu oko 20 stepeni.

U četvrtak prolazna kiša, a od petka sunčano i veoma toplo vreme. Maksimalna temperatura u petak oko 25, dok će za vikend biti i do 28 stepeni. Početkom aprila najverovatnije i do 30 stepeni.