Prestanak košave
Objavljeno March 4, 2024
prestanak košave

Tokom večeri prestanak košave

U toku naredne večeri i noći očekuje se postepeno smirivanje košave. U utorak nas očekuje promenljivo oblačno i dalje toplo vreme za početak marta. Vetar slab, od sredine dana severozapadni. Tokom dana uz promenljivu oblačnost biće uslova za kratkotrajnu pojavu kiše ili pljuska. Jutarnja temperatura od 5 do 10, maksimalna oko 15 stepeni.

vremenska prognoza

U četvrtak malo svežije, za vikend moguć mraz

I u sredu nas očekuje vreme slično kao i u utorak. Uz promenljivu oblačnost, tokom dana će biti uslova za kratkotrajnu pojavu kiše, a lokalno i pljuska sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 15 do 17 stepeni. U toku večeri, temperatura u padu. U četvrtak oblačno i svežije uz mogućnost slabe kiše. Temperatura će se vratiti na neku normalnu vrednost i kretaće se u intervalu od 5 do 10 stepeni. U noći ka petku postepeno razvedravanje.

U petak, a naručito u subotu i nedelju ujutru biće uslova za lokalnu pojavu slabih, jutarnjih mrazeva. U petak uglavnom oblačno, dok se za vikend očekuju duži intervali sunčanog vremena. Jutarnje temperature od -3 do +3, maksimalna u petak oko 12, subotu oko 15, a nedelju oko 18 stepeni.