U drugoj polovini sedmice i do 20 stepeni
Objavljeno February 18, 2024
U drugpj polovini

U drugoj polovini sedmice i do 20 stepeni

Tokom naredne noći očekuje nas promenljivo oblačno, ali suvo vreme, pa je ujutru ponegde moguć slab mraz. U ponedeljak tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do +2, maksimalna oko 15 stepeni. Uveče se očekuje postepeno naoblačenje.

vremenska prognoza

Vremenske prilike do kraja meseca – Toplo vreme do kraja meseca

U noći između ponedeljka i utorka očekuje nas naoblačenje sa slabom kišom ponegde. Padavine se očekuju u utorak uglavnom u prvom delu dana. Dok če posle podne biti i kraćih sunčanih intervala. Duvaće umeren severozapadni vetar. Maksimalna temperatura oko 12 stepei. U sredu promenljivo oblčno, vetrovito i većinom suvo vreme. Tek ponegde je moguća kratkotrajna kiša sredinom dana u obliku kratkotrajnih pljuskova. Uveče razvedravanje.

Od četvrtka porast temperature kako jutranje, tako i dnevne uz jačanje južnog i jugoistočnog vetra. Maksimalna temperatura u četvrtak oko 17, a u petak i subotu oko 20 stepeni. U nedelju je ujutru moguća prolazna kiša, ali će se i dalje zadržati toplo vreme za ovo doba godine.

Po svemu sudeći, biće ovo jedan od najtoplijih februara, što svakako nije dobro. Priroda je počela da se budi gotovo mesec dana ranije.