Suvo, stabilno i prohladno vreme
Objavljeno January 28, 2024
Suvo,stabilno i prohladno vreme

Suvo, stabilno i prohladno vreme narednih dana

U Paraćinu i okolini se u ponedeljak očekuje vreme slično današnjem. Biće uglavnom oblačno i suvo. Kratkotrajne padavine moguće su samo u planinskim predelima. Vetar će zanačajno oslabiti i tokom večeri će okrenuti na slab istočni. Tokom večeri postepeno smanjenje oblačnosti uz delimično razvedravanje. Jutarnja temperatura od 0 do 3, maksimalna od 3 do 5 stepeni.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane – Od utorka sunčano sa jutarnjim mrazevima

Od utorka do petka na s očekuje uglavnom sunčano vreme. U jutarnjim satima nas očekuje umeren, ponegde i jak mraz, dok će tokom dana biti sunčano i prohladno vreme. Jutarnje temperature u intervalu od -8 do -2, maksimalne u intervalu od 6 do 8 stepeni. U noći između četvrtka i petka očekuje nas naoblačenje, pa će u petak pored oblačnog i vetrovitog vremena bitu uslova za slabe kratkotrajne padavine. Biće to uglavnom slaba kiša i nižim i slab sneg u planinskim predelima.

Za vikend nas očekuje osetniji porast temperature uz sunčano vreme. Maksimalna temperatura u subotu oko 10, dok će u nedelju biti oko 15 stepeni. Po svemu sudeći hladnije vreme sa mogućim snegom tek oko 10. februara.

Prognoza na portalu Pn.Meteo izrađuje se na osnovu iskustva i dugogodišnje rada u oblasti meteorologije. Zvaničnu prognozu možete pogledati na sajtu državne meteorološke službe RHMZS.