Hladno, ali uglavnom sunčano
Objavljeno January 20, 2024
hladno ali uglavnom sunčano

Naredna dva dana uglavnom sunčano, ali hladno vreme

Tokom naredne noći u Paraćinu i okolini se očekuje postepebo razvedravanje, pa će u drugom delu noći temperatura biti u osetnijem padu. Sutra ujutru hladno, ponegde i maglovito. Tokom dana uglavnom sunčano ili sa malo oblaka. Jutarnja temperatura će najviše zavisiti od trenutka razvedravanja i kretaće se od -8 do 3, dik će ona maksimalna biti u intervalu od 0 do 3 stepena. Vetar slab promenljivog pravca, popodne jugoistočni.

Slične vremenske prilike nas očekuju i u ponedeljak. Posle hladnog jutra sa umerenim mrazem tokom dana sunčano i malo toplije. Jugoistočni vetar u pojačanju.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane – Na svaka dva dana prolazna naoblačenja

U utorak ujutru posle umerenog jutarnjeg mraza, u prvom delu dana uglavnom suvo. Sredinom dana prolazno naoblačenje uz mogućnost kratkotrajnih padavina u vidu kiše, susnežice i snega. Padavine će biti slabe i ne očekuje se više od 2-3 mm paavina. Već uveče razvedravanje. Maksimalna temperatura u utorak od 3 do 5 stepeni.

U sredu toplije uz sunčane intervale, a nove prolazne padavine moguće su u četvrtak i subotu. Maksimalna temperatura u četvrtak i petak oko 10 stepeni, za vikend malo svežije.