Vremenska prognoza za doček
Objavljeno December 30, 2023
vremenska prognoza za doček

Vremenska prognoza za nedelju 31. decembar 2023. – Sunčano i toplo

U nedelju nas posle svežeg i mestimično maglovitog jutra tokom dana očekuje pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine. Duvaće slab, posle podne umeren jugoistočni vetar. Zbog vetra očekuje se i značajnije poboljšanje kvaliteta vazduha. Jutarnja temperatura od -2 do +3, maksimalna od 13 do 15 stepeni.

Vreme u novogodišnjoj noći – Suvo i vedro

Za doček Nove godine, očekuje nas vedro i suvo vreme sa slabim jugoistočnim vetrom. Neće biti previše hladno, a temperatura će se kretati od 2 do 5 stepeni.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane – Zima posle Božića

Prvog dana Nove godine očekuje nas toplo vreme. Tokom većeg dela dana suvo sa kraćim sunčanim intervalima. Kasnije popodne i uveče na kratko će biti uslova za pjavu slabe kiše. Vetar slab do umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do 4, maksimalna od 12 do 14 stepeni.

U utorak 2. januara promenljivo oblačno i dalje toplo za ovo doba godine. Još tokom jutra će biti uslova tek ponegde za slabu kratkotrajnu kišu. Tokom dana suvo uz kraće sunčane intervale.

Sreda nam donosi ponovo prolaznu kišu, dok će od četvrtka do subote biti suvo i toplo vreme sa maksimalnim temperaturama od 13 do 15 stepeni. Za Božić najverovatnije kiša, a hladnije vreme i sneg se mogu očekivati od 8-9. januara.