Tmurno i sveže narednih dana
Objavljeno December 5, 2023
tmurno i sveže

U sredu sveže vreme sa povremenom kišom

U sredu nas posle svežeg i suvog jutra, od sredine dana očekuje jačanje oblačnosti koja će usloviti slabu kišu. U planinskim delu, na istoku opštine prema Čestobrodici, biće uslova za lokalnu pojavu kiše koja će se lediti pri tlu. U večernjim satima kiša će u brdsko planinskim predelia preći u slab sneg. Vetar slab severozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do +2, maksimalna od 3 do 5 stepeni.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane – Tmurno i sveže narednih dana

U noći između srede i četvrtak usled pada temperature kiša će ponegde i u nižim predelima preći u susnežicu i sneg. U četvrtak oblačno i hladno. Povremeno će biti uslova za sasvim slabe padavine u vidu kiše, susnežice i snega. Očekje nas i slaba vidljivost, pa zbog toga budite oprezni u vožnji. Temperatura bez većeg kolebanja od 0 do 3 stepena.

U petak i za vikend očekuje se tmurno i sveže vreme uz mogućnost dužeg zadržavanja magle i niske oblačnosti. Vetar će biti slab promenljivog pravca, a temperatura će biti bez većeg kolebanja od 0 do 3 stepena. Usled niske oblačnosti i slabog vetra očekuje se povećanje zagađenosti vazduha, naručito u večernjim satima.

U nedelju malo toplije, a od ponedeljka uz osetniji porast temperature. Sredinom naredne sedmice toplo vreme za ovo doba godine sa maksimalnim temperaturama u intervalu od 10 do 15 stepeni.