Prvi ozbiljniji mraz!
Objavljeno December 3, 2023
prvo ozbiljniji mraz

Tokom naredne noći prvi ozbiljniji mraz!

Tokom naredne noći uz vedro nebo očekuje nas i prvi ozbiljniji mraz ove zime. Jutarnja temperatura će se kretati od -6 do -2 stepena. Tokom dana nas očekuje sunčano i hladno vreme sa maksimalnom temperaturom oko 5 stepeni. vetar slab, promenljivog pravca. Uveče temperatura ponovo ide u minus, a zbog slabog vetra očekuje nas i povećano zagađenje vazduha.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane – Bez većih oscilacija temperature

U utorak nas posle hladnog jutra sa mrazem, tokom dana očekuje postepeno povećanje oblačnosti. Duvaće slab, posle podne umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od -4 do 0, maksimalna oko 6 stepeni. U sredu promenljivo oblačno i uglavnom suvo u prvom delu dana. Posle podne i uveče povremeno sa slabom kišom. U noći ka četvrtku i u četvrtak tokom dana kiša će mestimično prelaziti u susnežicu i sneg i u nižim predelima. Ne očekuju se obilnije padavine, a manji snežni pokrivač moguć je u brdsko planinskim predelima. Maksimalna temperatura u sredu do 6, a u četvrtak oko 3 stepena.

U petak suvo, a za vikend su ponovo moguće slabe padavine. Za sada temperature bez većih oscilacija i u granicama proseka za ovo doba godine.