Promenljivo vreme u sedmici pred nama
Objavljeno November 26, 2023
Promenljivo vreme u sedmici pred nama

Promenljivo vreme nas očekuje u sedmici pred nama

U noći između nedelje i ponedeljka još ponegde može biti kratkotrajnih pljuskova snega. Sutra tokom dana promenljivo oblačno i suvo vreme sa sunčanim intervalima. vetar slab u skretanju na jugoistočni. Jutarnja temperatura od -4 do 0C, maksimalna oko 5 stepeni. Uveče se očekuje umereno naoblačenje uz postepeno jačanje jugoistočnog vetra.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane – Veoma promenljivo vreme

U noći između ponedeljka i utorka biće uslova za pojavu kiše koja će se mestimično ledigi pri tlu i to naručito u selima istočno od Paraćina. U utorak oblačno i hladno sa umerenom, povremeno i jakom košavom u prvom delu dana. Kasnije posle podne kiša i okretanje vetra na umeren severozapadni. Maksimalna temperatura oko 5 stepeni, u selima istočno od grada malo hladnije zbog košave.  U noći između utorka i srede usled pada temperature kiša će u brdsko planinskim predelima preći u susnežicu i sneg.

U sredu promenljivo oblačno u prvom delu dana uz moguću kratkotrajnu kišu, susnežicu i sneg. posle podne suvo uz delimično razvedravanje. U četvrtak i petak posle jutarnjeg mraza tokom dana uglavnom suvo i bez padavina. Temperatura u porastu, naručito u petak i subotu kada će maksimalna biti i iznad 10 stepeni. U petak i subotu pre podne duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar. U subotu popodne kiša uz zahlađenje, a u nedelju je ponovo mogua pojava susnežice i snega i u nižim predelima.