Sutra 15 u petak 30 stepeni!
Objavljeno October 16, 2023
Vremenska prognoza Paraćin

Vremenska prognoza za Paraćin – Sutra 15 u petak 30 stepeni

Naredna noć u Paraćinu biće veoma hladna. Temperature će se spustiti dosta nisko i ktretaće se od 2 do 6 stepeni. Na svu sreću u drugom delu noći će se naoblačiti, pa bi ovog puta trebali da izbegnem slab prizemni mraz, poznatiji u narodu kao slanu. Tokom većeg dela dana očekuje nas pretežno oblačno i prohladno vreme, tek kasnije popodne se očekuje postepeno razvedravanje. Duvaće slab severozapadni vetar. Maksimalna temperatura oko 15 stepeni.

Sutra 15 u petak 30 stepeni

Narednih dana nagli porast temperature

Već od srede nas očekuje najpre blagi, a od petka i nagli porst kako minimalne, tako i maksimalne temperature. U sredu nas očekuje promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima uz manji porast temperature. vetar će okrenuti na slab južni i jugoistočni, a maksimalna temperatura će dostići 19 stepeni. U četvrtak u pre podne prolazna oblačnost, dok se sredinom dana i posle podne očekuju sunčani intervali. Maksimalna temperatura oko 22 stepena. Uveče se očekuje pojačanje južnog vetra.

U petak nas očekuje veoma toplo vreme za ovo doba godine, uz sunčane intervale i pojačan južni vetar maksimalna temperatura će izgurati i do 30 stepeni. Noć ka suboti veoma topla, a i dan neće ništa zaostajati. Tokom većeg dela dana suvo i toplo sa maksimalnom temperaturom od 28 stepeni. Kasnije popodne i uveče biće uslova za prolazne padavine u vidu kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. U nedelju malo svežije, ali suvo vreme sa maksimalnom temperaturom oko 25 stepeni. I početkom naredne sedmice toplo sa temperaturama oko 23-24 stepena.

vremenska prognoza