U subotu do 29 stepeni, od ponedeljka jesenji mod
Objavljeno October 12, 2023
Vremenska prognoza paraćin

U subotu do 29 stepeni

Vremenska prognoza za Paraćin i okolinu za petak 13. oktobar. U Paraćinu i okolini se u petak posle svežeg i vedrog jutra, tokom dana očekuje promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Duvaće slab severozapadni vetar. Jutranja temperatura od 5 do 12, mksimalna od 25 do 27 stepeni.

U subotu do 19 stepeni

Vremenska prognoza za naredne dane

U subotu nas očekuje sunčano i veoma toplo vreme za sredinu oktobra. Maksimalna temperatura će dostizati 29 stepeni, a nije isključeno da ponegde bude i celih 30 stepeni. Duvaće slab južni i jugozapadni vetar. U nedelju u prvom delu dana toplo sa maksimalnom temperaturom do 25 stepeni. Posle podne do nas će stići front sa severozapada uz pojačan vetar i osetniji pad temperature. Mala je šansa da bude ikakvih padavina. Uveče se očekuje da se temperatura spusti na oko 10 stepeni. U ponedeljak osetno svežije i tmurno vreme sa maksimalnom temperaturom oko 13-14 stepeni. U utorak posle podne i uveče kiša.

Što se tiče vremena u nastavku naredne sedmice, za sada je teško dati iole preciznu prognozu. Nalazićemo se na granice hladne i tople vazdušne mase, pa će sve zavisiti od njihovog talasanja. Tako da mksimalne temperature mogu da budu ispod 10, ali i iznad 25 stepeni. Preciznije u nekoj od prognoza narednih dana.

vremenska prognoza