U jesen sa 34 stepena!
Objavljeno September 19, 2023
vremenska prognoza

Vremenska prognoza za četvrtak 20. septembar – Suvo i toplo vreme

U sredu nas posle oblačnog jutra, tokom dana oočekuje prostepeno razvedravanje, pa će sredinom dana i posle podne biti dužih sunčanih intervala. Vetar slab deverozapadni, uveče u skretanju na jugoistočni. Jutarnja temperatura od 12 do 15, maksimalna oko 28-29 stepeni. Uveče umereno naoblačenje.

U jesen

Vremenska prognoza za naredne dane – Veoma toplo vreme

U četvrtak nas očekuje promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura oko 27-28 stepeni. Uveče će biti uslova za kratkotrajnu i lokalnu pojavu kiše ili pljuska. U petak nas posle oblačnog jutra očekuje sunčan i veoma topao dan sa maksimalnom temperaturom oko 31 stepena.

U jesen ulazimo sa 34 stepena. Naime, u subotu nam u prepodnevnim satima i kalendarski stiže jese. Iako ulazimo u jesen, vremenske prilike neće pratitii datum na kalendaru. Očekuje nas sunčano i veoma toplo vreme za poslednju dekadu septembra. Maksimalna temperatura će se kretati oko 34, a lokalno i do 35 stepeni. U nedelju stiže osveženje, još uvek nije sigurno da li će biti propraćeno i kišom. Već od ponedeljka stabilizacija vremena, koja će najverovatnije potrajati do 2-3. oktobra.

U jesen