Toplo vreme do kraja meseca
Objavljeno September 17, 2023
Toplo vreme

Vremenska prognoza za ponedeljak 18. septembar – Sunčano i toplo

U ponedeljak se očekuje sunčano i toplo vreme. Duva će slab do umeren, posle podne i uveče povremeno i jak jugoistočni vetar. Jutranja temperatura od 12 do 16, maksimalna oko 28-29 stepeni. Vetar uveče u slabljenju.

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za naredne dane – Toplo vreme do kraja meseca

U utorak nas tokom većeg dela dana očekuje suvo i toplo vreme sa dužim intervalima sunčanog vremena. Uveče povećanje oblačnosti, pa će u noći između utorka i srede biti uslova za kišu i lokalnu pojavu pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u utorak od 28-30 stepeni. U sredu zbog više oblaka i mogućih pljuskova malo svežije vreme, pa maksimalna temperatura neće prelaziti 25 stepeni. Od četvrtka do nedelje uglavnom suvo i veoma topo vreme. U petak i subotu maksimalna temperatura i preko 30 stepeni. Nedelja donosi kratkotrajnu promenu vremena.

Kako sada stvari stoje sem ova dva prolaza dana sa padavinama do kraja meseca će u većini dana biti suvo i pretežno sunčano vreme. Temperatura do vekinda oko i malo iznad 30 stepeni, a onda u poslednjoj dekadi septembra u intervalu od 24 do 27 stepeni. Ovo je svakako orijentaciona prognoza.

prognoza