Naredna dva-tri jutra biće veoma hladna!
Objavljeno April 26, 2023

U četvrtak nas očekuje promenljivo oblačno i suvo vreme sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren severozapadni vetar koji će imati tendenciju slabljenja u popodnevnim satima. Jutarnja temperatura oko 3, maksimalna oko 15 stepeni.

U petak je ponegde moguća pojava i slabog prizemnog mraza (slane), uz minimalnu temperaturu od -1C do +2 stepena. Tokom dana sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom do 20 stepeni. U noći između petka i subote i u subotu pre podne, prolazno naoblačenje, ali bi najverovatnije ostalo suvo vreme. Posle podne uz razvedravanje više sunca. U nedelju u prvom delu dana sunčano i osetno toplije, dok bi popodne i uveče bilo uslova za lokalnu pojavu kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

1. maja vreme slično kao i u nedelju. U prvom delu dana suvo i toplo, dok se popodne očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom uz mogućnost obilnijih padavina. (preciznije u nekoj od narednih objava). Slično vreme se zadržava i u utorak i sredu. Dok se od četvrtka očekuje veoma hladno vreme za ovo doba godine sa kišom i snegom na planinama. Grejna sezona se nastavlja…