Osetno toplije do vikenda
Objavljeno October 6, 2024
osetno toplije do vikenda

Osetno toplije sve do vikenda

Tokom večeri i naredne noći očekuje nas postepeno razvedravanje. U ponedeljak nas posle svežeg i mestimično maglovitog jutra, tokom dana očekuje suvo i osetno toplije vreme sa dužim intervalima sunčanog vremena. Duvaće slab severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 5 do 10 stepeni, maksimalna od 20 do 22 stepena.

vremenska prognoza

U utorak i četvrtak i do 28 stepeni

Utorak će nam doneti još toplije vreme sa letnjm temperaturama. Pored sunčanog vremena očekuje se i pojačanje južnog i jugoistočnog vetra. Jutarnja temperatura od 7 do 12, maksimalna od 25 do 27 stepeni.

Sreda nam donosi prolazno naoblačenje, a slabe prolazne padavine su moguće tek ponegde. Maksimalna temperatura će zbog nešto više oblaka biti malo niža nego u utorak i kretaće se oko 22-24 stepena.

Četvrtak će ponovo biti sunčani i ujedno i najtopliji dan u narednoj sedmice. Očekuje se da maksimalna temperatura dostigne 28, pa možda i 29 stepeni.

Petak nam ponovo donosi prolazno naoblačenje, ali je ovok puta znatno veća šansa za padvine. Padavine se očekuju u drugom delu dana. Maksimalna temperatura u petak oko 24-25 stepeni.

Za vikend malo svežije i uglavnom suvo sa maksimalnom temperaturom oko 20 stepeni.

Uključite se u diskusiju na našoj fb i instagram stranici, kao i Tik Toku i Youtube kanalu.